Επιστροφές & Αλλαγές

Who we are

Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν, χωρίς να υποχρεούνται να ανακοινώσουν το λόγο για τον οποίο επιθυμούν την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβαν τα προϊόντα. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στα στοιχεία που αναγράφονται στο πακέτο.
Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για όλα τα διατραπεζικά έξοδα (αν γίνει πληρωμή μεταξύ διαφορετικών τραπεζών), καθώς και τα έξοδα επιστροφής ή αντικατάστασης του/των προϊόντων που αγόρασε εκτός αν έχει γίνει οποιοδήποτε λάθος από εμάς, οπότε αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα επιστροφής ή αντικατάστασης.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@crazycases.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στις ακόλουθες ώρες,
Δευτέρα – Σάββατο: από 10:00 έως 14:00.
β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.
Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει πληρωθεί με τραπεζική κατάθεση, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά το ποσό παραμένει σαν πιστωτικό υπόλοιπο για επόμενη αγορά.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας ή Eurobank, θα χρειαστούν 10-15 εργάσιμες ημέρες.
 Διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

SHOPPING CART

close
X